Que cal tenir en compte a l’hora d’imprimir en 3D?

Informació general


A l’hora de valorar una peça impresa en 3d hi ha diferents aspectes a tenir en compte, però les tres característiques més importants són:

  • El material, que determina les propietats de la peça segons l’aplicació que se li hagi de donar. p.e. un PLA per una peça senzilla de decoració, un TPU per una peça flexible i un PLA reforçat per una peça enfocada a ser mecanitzada i a rebre pressió.
  • L’alçada de capa, o acabat que determina la resolució de la peça ja que una alçada de capa menor vol dir que hi ha menys distància entre capes i que la superfície és més llisa.
  • El gruix interior o infill, que determina la rigidesa de la peça, el pes i el material. Aquestes tres característiques són directament proporcionals, a més material, més pes i més rigidesa.

Aquests tres factors fan que una peça sigui apta per un prototipatge d’enginyeria o que sigui vàlida simplement per imprimir les teves figures d’acció preferides així que a l’hora d’escollir, tria el que més s’adapti a les teves necessitats.
(Sempre hi ha l’opció de contactar amb un tècnic per valorar el teu cas i aconsellar-te via servei.tècnic@namex.cat)

De les diferents màquines 3d que tenim, podem oferir una resolució de peça de fins a 20 micres i una alta fiabilitat de resultat múltiple per tal de que si es vol fer una peça en serie quedi amb les mateixes mides sempre.

Funcionament del servei 3D


Per imprimir una peça en 3D has de seguir una sèrie de passos.
El primer és penjar el teu model .STL al botó de càrrega.
El segon pas és seleccionar les diferents característiques que vols que tingui la teva peça: material a emprar, alçada de capa i infill.
El tercer pas és validar que la peça que has pujat amb les característiques seleccionades és correcte.
L’últim pas és entrar les teves dades de client per tal de generar la factura i enviar-te la peça dins del plaç d’entrega que se’t donarà.

En cas de voler consultar amb un tècnic simplement has de pujar el teu model .stl al botó de càrrega i apareixerà la opció “contacta amb un tècnic”. Un cop s’apreti, hauràs d’escriure el motiu de la consulta amb els seus detalls dins del quadre de text i prémer enviar. En un plaç màxim de 48 hores laborables rebreu una resposta.

Per qualsevol consulta o especificació inclús abans de fer la comanda de servei 3D, sempre hi haurà la opció de contactar amb un tècnic mitjançant el correu servei.tec@namex.cat i en menys de 48 hores laborables rebreu resposta assegurada.

1

Puja el teu arxiu 3D

2

Selecciona material, color i acabat

3

Obté el preu online a l’instant

4

Déixa’ns encarregar-nos de la producció

5

Rep el producte a casa teva o al teu negoci